BesteBoeken.be

BesteBoeken.be is een site waar je allerlei goede boeken kan vinden om te lezen in allerlei verschillende genres. De website bevat zo onder andere top tiens met de beste science fiction boekenbeste fantasy boeken, beste horror boeken en beste spannende boeken. Daarnaast vind je er ook de beste historische romans en goede romans en biografieën. Er staan ondertussen meer dan 100 verschillende boekbesprekingen op BesteBoeken.be en er worden voortdurend nieuwe boeken aanraders toegevoegd, dus het loont zeker de moeite om eens te gaan kijken.

Fantasy boeken

Bestefantasyboeken.com is een website die helemaal gewijd is aan de beste fantasy boeken. Je vindt er top tien lijsten van de beste fantasy boeken ooit, de beste fantasy boekenseries en de beste fantasy boeken voor de jeugd. Je vindt er de echte aanraders en tips binnen het fantasy genre, van Tolkien tot Brandon Sanderson en Stephen King. Ook nieuw is een lijst van fantasy boeken die gelijkaardig zijn aan de fantasy boeken van Harry Potter. Genoeg keuze dus als je op zoek bent naar een goed fantasy boek om te lezen.

Sciencefictionboeken.com

Op Science Fiction Boeken kan je de beste sciencefiction boeken vinden. Echte aanraders binnen het sciencefiction genre. Van de klassieke science fiction verhalen over het eerste contact met een buitenaardse samenleving of over ruimte oorlogen met buitenaardse rassen die een invasie plannen van de Aarde. Er zijn ook top 10 lijsten te vinden van de beste sciencefiction boeken series en de beste sciencefiction boeken jeugd. Voor de liefhebbers van fantasy boeken hebben we ook een lijst van de beste sciencefiction boeken voor fantasy fans. Beide genres hebben raakpunten dus liefhebbers van fantasy kunnen zeker eens proberen om een svcience fiction boek te lezen.

Horrorboeken.com

Horrorboeken.com is een website die is gewijd aan de beste horror boeken ooit. Daarnaast heb je nog een top 10 van beste horror boeken jeugd en een beperktere lijst van de beste horror boeken series. Genoeg steengoede horror boeken om uit te kiezen dus als je van het horror genre houdt. Dus niet enkel boeken van Stephen King, al is die zeker goed vertegenwoordigd op de site.

Bestekookboeken.com

Op zoek naar goede kookboeken? Op Bestekookboeken.com vind je de beste kookboeken van 2019 naast de beste kookboeken 2020. Wil je graag op een verantwoorde manier diëten dan heb je er ook een rubriek met de beste dieet kookboeken die je gezond en makkelijk laten afvallen. Misschien is het beste dieet wel een dieet waarbij je gewoon lekker en gezond eet en op een verantwoorde manier langzaamaan vermagert. Ondertussen staan er ook al populaire vegetarische kookboekenbarbecue kookboekenvegan kookboeken of kookboeken om lekker te gaan bakken op de site. Met meer dan 200 kookboeken op de site vindt eenieder zo wel zijn gading.

Beste Jeugdboeken

BesteJeugdboeken.com is een zeer goede website voor en over jeugd- en Young Adult boeken. Je vindt op de site heel uitgebreide lijsten met de beste jeugdboeken van 2018, 2019 en 2020, en de beste jeugdboeken ooit. Er zijn ook top 10 lijsten met de beste jeugdboeken voor 12 tot 15 jarigen en jeugdboeken vanaf 15 jaar. Daarnaast heb je thematische onderverdelingen zoals lijsten met de beste jeugdthrillers, romantische Young Adult boeken, boeken over sociale thema's en veel meer. Neem gerust eens een kijkje op de website.

BesteKinderboeken.com

Een heel goede website als je op zoek bent naar leuke kinderboeken voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Uitgebreide lijsten met de meest bekende en leukste kinderboeken die er te vinden zijn, onderverdeeld in leeftijd.

Spannende boeken

SpannendeBoeken.com is de website bij uitstek om nieuwe spannend boeken te ontdekken. Je vindt er lijsten van de beste spannende boeken van het moment, alsook een lijst met de beste thrillers ooit. Verder vind je er nog allerlei lijsten zoals thrillers met een vrouwelijk hoofdpersonageScandinavische thrillerspsychologische thrillers, detective- en misdaad thrillers, en nog veel meer. Veel boeken om te ontdekken dus.